16:31 20.04.2018

Хомутиннік бачить кандидатами від "Відродження" на президентських виборах Кернеса та Бондаря

2 хв читати

Партія "Відродження" братиме участь у чергових президентських і парламентських виборах, заявив голова політради партії, народний депутат України Віталій Хомутиннік.

"Я сьогодні хотів би, щоб наша партія прийняла рішення про підготовку до виборів наступного року. Для вибору кандидата в президенти від нашої політсили партія пропонує звернутися до міжнародного досвіду, який уже успішно себе зарекомендував у багатьох країнах світу. Таким демократичним механізмом є процес внутрішньопартійного голосування. І я хочу оголосити відкритий праймеріз кандидата в президенти, який буде висунений або підтриманий нашою партією", - сказав В.Хомутиннік на VII з'їзді партії в п'ятницю, повідомляє прес-служба цієї політсили.

За його словами, в їхній команді є сильні лідери, з великим потенціалом та досвідом і в політичній, і організаційній роботі, які можуть представити партію на президентських виборах.

"Серед гідних потенційних кандидатів можу відзначити главу партії Віктора Бондаря, який працював і губернатором, і міністром інфраструктури, має великий досвід у політичній діяльності, а також мера Харкова Геннадія Кернеса. Ми також відкриті для нових облич не лише всередині нашої команди, а й ззовні", - підкреслив голова політради.

За його словами, протягом найближчих шести місяців політсила проводитиме відкритий праймеріз, за підсумками якого, а також за результатами соціологічних досліджень партія визначить, хто буде кандидатом у президенти.

Водночас, як заявив В.Хомутиннік, він особисто не братиме участі в президентських праймеріз.

З'їзд підтримав рішення призначити В.Хомутинніка головою контрольно-ревізійної комісії партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА