08:05 25.05.2022

Англійська прем'єр-ліга схвалила продаж "Челсі" консорціуму Clearlake Capital

1 хв читати
Англійська прем'єр-ліга схвалила продаж "Челсі" консорціуму Clearlake Capital

Англійська прем'єр-ліга не має заперечень проти продажу російським бізнесменом Романом Абрамовичем лондонського "Челсі" консорціуму інвесторів на чолі з американським бізнесменом Тодом Боелі, повідомляє пресслужба АПЛ.

Процес продажу "Челсі" "як і раніше залежить від видачі урядом необхідної ліцензії та задовільного завершення завершальних етапів угоди". Згідно з повідомленням, клуб працює над завершенням процесу продажу.

На початку травня група інвесторів, в яку, крім Боелі, входять інвесткомпанія Clearlake Capital, Марк Волтер і Гансйорг Віс, домовилася про купівлю "Челсі" за 4,25 млрд фунтів стерлінгів. З цієї суми 2,5 млрд фунтів мають бути спрямовані безпосередньо на покупку клубу, а 1,75 млрд фунтів нові власники мають намір вкласти у розвиток "Челсі".

Основна вимога британської влади, яка вивчала угоду, полягала в тому, що ні сам Абрамович, ні пов'язані з ним особи не повинні отримати надходжень від продажу "Челсі".

Абрамович став власником "Челсі" у 2003 році. За цей період клуб п'ять разів ставав чемпіоном Англії та двічі вигравав Лігу чемпіонів та Лігу Європи, а також ставав володарем Кубка Англії (5 разів), Кубка Англійської ліги (3), Суперкубка Англії (2) та Суперкубка УЄФА (1).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА