14:35 14.11.2023

Коннов і Созановський змінили Безлюдну в наглядовій раді телеканалу "Інтер", правління очолив ексшеф-редактор Пилипець

2 хв читати
Коннов і Созановський змінили Безлюдну в наглядовій раді телеканалу "Інтер", правління очолив ексшеф-редактор Пилипець

Наглядову раду ПрАТ "Телеканал "Інтер", основного медійного активу Group DF Дмитра Фірташа, залишили Ганна Безлюдна та Мирослава Караєва, тоді як новими її членами стали Сергій Коннов та Сергій Созановський, засновники однієї з найстаріших на ринку однойменної юрфірми, а також Ігор Ярина, котрий очолював юрфірму "ДФ Лекс" із Group DF.

"Компанія GDF високо оцінює досягнення роботи Ганни Безлюдної. Ганна Безлюдна продовжить співпрацю з компанією на рівні Group DF media – головної компанії Group DF у медійному бізнесі", - повідомляється у пресрелізі на сайті групи у вівторок за підсумками зборів акціонерів, які відбулися цього дня.

Згідно з ним, також припинено повноваження голови правління телеканалу "Інтер" Катерини Шкуратової, яка продовжить роботу в новому медійному міжнародному проєкті компанії.

На сайті телеканалу уточнюється, що новим головою правління "Інтер" призначено Олександра Пилипця, який раніше був шеф-редактором телеканалу, а останні майже 10 років - директором ТОВ "Національні інформаційні системи", що входить до групи та виробляє програми для "Інтеру".

До складу правління також увійшли Олексій Романюта і Тарас Прозоровський, які працюють у керівництві "Інтеру" щонайменше з 2013 року, а також О.В. Адонін.

Зазначено, що головою наглядової ради телеканалу залишається Роберт Шетлер Джонс.

Згідно зі структурою власності на сайті телеканалу, 20 липня цього року Сергій Льовочкін продав Фірташу 20% у GDF Media Limited, яке на паритетних засадах володіє Inter Media Group Limited (обидві - Кіпр). Остання, своєю чергою, через ТОВ "Український медіа-проект" контролює 61% у ПрАТ "Телеканал Інтер".

Крім того, Фірташу безпосередньо належить ще 29% ПрАТ, а решту 10% телеканалу через ТОВ "Пегас Телебачення" контролює Світлана Плужникова.

Угода з Льовочкіним збільшила сукупну частку Фірташа в капіталі "Інтера" з 53,4% до 59,5%.

Безлюдна до 2009 року була генпродюсером "Інтеру", а в лютому 2013 року ввійшла до його наглядової ради. Тоді її членом також стала Караєва як представник міноритарного акціонера ТОВ "Пегас Телебачення".

Созановський у 2006-2010 роках очолював правління "Інтеру", однак потім зосередився на розвитку приватної кіностудії Film.UA, що стала найбільшою в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА