10:24 03.05.2018

Мінінфраструктури проінспектує всі вокзали "Укрзалізниці"

2 хв читати
Мінінфраструктури проінспектує всі вокзали "Укрзалізниці"

Міністерство інфраструктури України проінспектує всі залізничні вокзали, зазначається у повідомленні на сайті міністерства.

"Я хочу попередити керівництво" Укрзалізниці ", що ми проінспектуємо усі вокзали в Україні, а потім зайдемо до керівників "Укрзалізниці" додому, подивимося, як живуть вони, і порівняємо, наскільки це співвідноситься з тими умовами, в яких перебувають люди на вокзалі. Я думаю, що у них вдома більше порядку і зовсім інший стан санвузлів", - заявив глава міністерства Володимир Омелян.

За словами В.Омеляна, "Укрзалізницею" передбачено 26 млрд грн капітальних інвестицій, а одним з проектів може стати ремонт вокзалу в Миколаєві, який, на думку міністра, в жахливому стані.

"Миколаїв уже давно вимагає сучасної споруди, що відповідатиме духу міста і матиме оптимальне функціональне навантаження", - наголосив В.Омелян.

Він також нагадав, що за рахунок виключення корупційної складової в розподілі вагонного парку "Укрзалізниця" щомісяця додатково акумулює 300 млн грн, і ці кошти будуть спрямовані на розвиток інфраструктури.

Як повідомлялося, ПАТ "Укрзалізниця" в січні-березні 2018 року отримало 271 млн грн чистого прибутку, що удвадцятеро більше, ніж за І квартал 2017 року.

За підсумками 2017 року "Укрзалізниця" отримала 114,55 млн грн чистого прибутку проти 7,322 млрд грн збитку в 2016 році, проте сукупний збиток становив 77,24 млн грн проти 7,43 млрд грн роком раніше, повідомляла компанія з посиланням на аудировану консолідовану звітність .

Доходи "Укрзалізниці" від вантажних перевезень у минулому році зросли на 10,4% - до 60,112 млрд грн, пасажирських перевезень - на 8,8%, до 7,318 млрд грн, інші доходи - на 20,7%, до 6,507 млрд грн.

Кабінет Міністрів на засіданні 14 лютого затвердив консолідований фінансовий план ПАТ "Укрзалізниця" на 2018 рік із доходом у сумі 92,2 млрд грн і прибутку - 0,7 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА