13:01 23.07.2018

Колесніков планує побудувати шоколадну фабрику та розширити "АПК-Інвест"

2 хв читати
Колесніков планує побудувати шоколадну фабрику та розширити "АПК-Інвест"

Власник однієї з найбільших українських кондитерських компаній ПАТ "Виробниче об'єднання "Конті" (Донецька обл.) Борис Колесніков має намір побудувати шоколадну фабрику в центрі України.

"Ми замислюємося над розширенням лінійки і "АПК-Інвест", і "Конті". Ми хочемо згодом побудувати для "Конті" велику шоколадну фабрику в центрі України і ще кілька виробництв "АПК-Інвест", деякі з яких є унікальними для нашої країни. Поки що говорити не буду. Коли побудуємо, запрошуємо на відкриття", - повідомив власник компаній в інтерв'ю "Радіо НВ".

Як повідомлялося, ПрАТ "АПК-Інвест" (Донецька обл.), один із найбільших виробників свинини в Україні, планує збільшити поголів'я свиней на 75% - до 1 млн свиней. Компанія також має намір упровадити кілька нових технологій у сільському господарстві, які широко застосовуються в Західній Європі та США, але є новими не лише для України, а й для багатьох країнах Східної Європи.

"АПК-Інвест" (ТМ "М'ясна весна") - вертикально інтегрована агропромислова компанія з повним замкнутим циклом виробництва охолодженої свинини: від вирощування зернових і виготовлення комбікормів до виробництва та реалізації м'ясної продукції.

"АПК-Інвест" у 2017 році збільшила чистий прибуток у 3,5 разу - до 889,1 млн грн, чистий дохід - на 37,9%, до 2,664 млрд грн.

Згідно з даними системи розкриття інформації НКЦПФР, безпосереднім власником 98% акцій ПрАТ на кінець 2017 року було ТОВ "Укрінвест", бенефіціарами "АПК-Інвест", згідно з держреєстром, є Б.Колесніков і його дружина Світлана.

Група "Конті" заснована в 1997 році. Основними виробничими активами є Донецька, Костянтинівська, Горлівська кондитерські фабрики (Україна) та дві фабрики в Курську (Росія). Основні торговельні марки - Amour, Bonjour, "СуперКонтік", "Беліссімо", BisKonti, "Джек".

ПАТ "ВО "Конті" (Донецька обл.) у 2017 році скоротила чистий збиток у 4,7 разу - до 92,45 млн грн, чистий дохід зріс на 2,1% - до 1,025 млрд грн.

Основним бенефіціаром "Конті" є Б.Колесніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА