17:51 19.11.2018

Комісія обрала незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності - Зубко

1 хв читати
Комісія обрала незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності - Зубко

Претенденти з України та Польщі стали переможцями конкурсного відбору незалежних членів до наглядової ради Фонду енергоефективності.

"Комісія з відбору незалежних членів наглядової ради держустанови "Фонд енергоефективності" оприлюднила результати конкурсу. На першу посаду незалежного члена наглядової ради призначено Анджея Райкевича (Польща), на другу - Юлію Сабатюк (Україна)", - повідомили в прес-службі віце-прем'єр- міністра Геннадія Зубка в понеділок.

За процедурою конкурсного відбору комісія також визначила двох претендентів - других за результатами: на першу посаду - Лауру Гарбенчуте-Бакене (Литва), на другу - Карину Лучинкіну (Велика Британія), зазначається в повідомленні. Загалом у відборі брали участь 56 претендентів.

"Щойно привітав Юлію Сабатюк, голову асоціації ОСББ "Лучани" з перемогою в конкурсному відборі... Дуже класно, що перемогла людина, яка точно знає клієнта Фонду - це ОСББ і багатоквартирні будинки", - наведено в повідомленні слова Г.Зубка.

Претендентів відбирала конкурсна комісія за такими критеріями, як стратегічне мислення, відповідальність за кінцевий результат, комунікаційні здібності, лідерські якості, володіння мовами за конкурсними вимогами, знання ринку енергоефективності, тенденцій і перспектив розвитку ринків. Комісія також оцінювала досвід роботи і ділову репутацію претендентів.

Як повідомлялося, за словами Г.Зубка, до наглядової ради Фонду увійдуть два представники від уряду України, один представник від IFC та два незалежних представники.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

АЗК "Укрнафта" працюють без світла на сході й півдні країни

Мінекономіки очікує узгодження Плану України Брюсселем протягом кількох тижнів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА