10:59 10.12.2018

"АвтоКрАЗ" поставив чергову партію машин для миротворчого контингенту ООН

2 хв читати
"АвтоКрАЗ" поставив чергову партію машин для миротворчого контингенту ООН

АТ "АвтоКрАЗ" (Кременчук Полтавської обл.), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, виконав замовлення з поставки партії вантажних автомобілів різних моделей на адресу замовника з Південно-Східної Азії, повідомляє прес-служба підприємства.

У рамках контракту до відправки готуються вантажні автомобілі КрАЗ різних моделей: повнопривідні бортові і шасі КрАЗ -5233 (4х4), а також шасі КрАЗ-65053 (6х4). Усі оснащені моторами потужністю 380 к.с.

"На вимогу замовника, який добре знає автомобілі КрАЗ, партію виконано в стандартній для серійних моделей комплектації", - наголошується в повідомленні.

Автомобілі пофарбовано в білий колір, оскільки вони будуть передані на допомогу миротворчому контингенту ООН. Бортові машини разом з шасі, на які партнер встановить різні спецнадбудови - АПЗ, цистерни для питної води, сміттєзбиральне обладнання тощо, працюватимуть у складних дорожніх і природно-кліматичних умовах.

У прес-службі не уточнюють країни, до якої будуть поставлені автомобілі, але, як зазначила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар "АвтоКрАЗу" Діна Стеганцева, до цієї країни вже здійснювалися поставки продукції для миротворчого контингенту: повнопривідні бортові та шасі 6х6 КрАЗ -6322, ремонтні майстерні та автоцистерни на базі КрАЗа цієї ж моделі.

"Хоча зараз це не найбільший контрагент продукції КрАЗ за кількістю замовлених одиниць - трохи більше 10 од., але дуже статусний, до роботи з яким компанія завжди ставиться з особливою увагою. Місії та підрозділи ООН по всьому світу регулярно додаються до переліку користувачів техніки ПрАТ "АвтоКрАЗ": в останні роки - це поставки партії комбінованої дорожньої техніки з снігоприбиральним і роторним обладнанням на адресу Міністерства громадських робіт Афганістану, а також партії КрАЗ-шрек різних модифікацій до миротворчої місії ООН у Малі"- наголосила прес-секретар.

Вона додала, що "АвтоКрАЗ" є офіційним зареєстрованим постачальником ООН техніки як цивільного, так і військового призначення. Автомобілі КрАЗ неодноразово постачалися для потреб ООН для несення служби в миротворчих контингентах в різних "гарячих" точках.

"Бути зареєстрованим постачальником ООН - престижний статус, визнаний у всьому світі", - наголосила прес-секретар.

ПрАТ "АвтоКрАЗ" - відомий на світовому ринку український виробник вантажної техніки, випускає 33 базові моделі, понад 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки "КрАЗ", зокрема в інтересах ЗС України. Входить до фінансово-промислової групи бізнесмена Костянтина Жеваго.

У 2017 році завод скоротив чистий дохід на 15% - до 1 млрд 048 млн грн. У поточному році "АвтоКрАЗ" спочатку планував збільшити випуск і реалізацію автомобілів до 1,2 тис. од., тоді як у 2017 році випустив 629 і реалізував 677 од. автотехніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в понеділок зміцнив курс гривні на 4 коп.

Зниження облікової ставки до 11,5-12% до кінця 2024 р. допускають чотири члени КМП, ще сім очікують 13% - НБУ

В.о. директора ДП "Укрспирт" призначено Станіслава Банчука

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

Шанхай є лідером за кількістю кав'ярень у Китаї - понад 9,5 тис.

Нацбанк зняв обмеження щодо імпорту робіт і послуг та запровадив інші валютні послаблення

Державний оператор тилу посів 1 місце на Prozorro за рівнем конкурентності закупівель

Велика Британія виділила 16 млн фунтів на реалізацію в Україні 13 інноваційних проєктів в енергетиці - глава Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА