21:13 23.04.2019

Держгеонадра продала в "Прозорро" ліцензії на родовища графіту, берилієвих, титан-апатитових і циркон-флюоритових руд за 142,2 млн грн

2 хв читати
Держгеонадра продала в "Прозорро" ліцензії на родовища графіту, берилієвих, титан-апатитових і циркон-флюоритових руд за 142,2 млн грн

Державна служба геології та надр (Держгеонадра) 22 квітня провела 7 успішних аукціонів у системі "Прозоро. Продажі" з реалізації спеціальних дозволів на користування надрами.

Згідно з інформацією в системі, найдорожчим лотом виявилося Пержанське родовище берилієвих руд (Олевський р-н Житомирської обл.), на яке претендували три покупці: ТОВ "Укрбізнес капітал", "Гірничодобувна компанія України" і "Пержанська рудна компанія", що дозволило підняти ціну з 60,91 млн грн до 76 млн грн, на яку погодилася "Пержанська рудна компанія".

ТОВ "Українська постачальна група" перемогло в аукціоні на Заваллівське родовище графіту (Гайворонський р-н Кіровоградська обл.), запропонувавши 46,1 млн грн проти 45,81 млн грн у єдиного конкурента ТОВ "Дніпро-торг-інфо" при початковій ціні 38,792 млн грн.

На ділянку Юр'ївський титано-апатитових руд (Олевський р-н Житомирської обл.) претендували ТОВ "Укрбізнес капітал", "Гірничодобувна компанія України" і "Титан-апатитова група". Перемогла остання з ціною 10,1 млн грн проти 10,05 млн грн у "Гірничодобувної компанії України" при стартовій ціні 1,899 млн грн.

Ще більше ціна виросла на аукціоні за ліцензію на Ястребецьку ділянку циркон-рідкоземельних-флюоритових руд - з 0,777 млн грн до 10,02 млн грн, яку погодилося заплатити ТОВ "ЦФР Груп", тоді як його конкурент "Гірничодобувна компанія України" готова була дати тільки 1,35 млн грн.

Переможцем аукціону на розробку Семенівського родовища бурштину (Олевський р-н Житомирської обл.) стало ТОВ "Гід груп", яке запропонувало 670,001 тис. грн проти 670 тис. грн у ТОВ "Фешн енд амбер компанії" при початковій ціні в 30,42 тис. грн.

На двох інших аукціонах були продані спецдозволи на видобуток підземних питних вод і глини на 92 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА