19:04 29.07.2019

Rozetka запускає віртуальне туристичне агентство

2 хв читати
Rozetka запускає віртуальне туристичне агентство

Найбільший український інтернет-магазин Rozetka.ua (ТОВ "Розетка.Уа", Київ), запускає віртуальне туристичне агентство - Rozetka.Travel.

Згідно з повідомленням компанії в понеділок, новий онлайн-сервіс дає змогу в кілька кліків купити тур від перевірених туроператорів без візиту до турагентства. Всі документи: договір на туристичне обслуговування з туроператором, авіаквитки, ваучер на заселення, медична страховка з'являтимуться в особистому кабінеті покупця, а також дублюватимуться на e-mail.

"Усі звикли легко купувати онлайн авіаквитки, бронювати готелі, квартири у всьому світі. Але купівля туру за масовими чартерними напрямками (Туреччина, Єгипет, Греція та інші країни) все ще чомусь передбачає відвідування турагента. Ми хочемо це змінити, щоб кожен міг легко і за лічені хвилини обрати ідеальний для себе тур, безпечно оплатити і без проблем відправитися в подорож", - наводить прес-служба компанії слова CEO Rozetka Travel Юлії Челікпазу.

Наразі до агрегатора вже підключені такі туроператори України, як Anex Tour, TUI, Tez Tour, Pegas Touristik, Mouzenidis Travel тощо.

"Маючи значний досвід роботи в туризмі та знаючи специфіку систем бронювання туроператорів, ми насамперед підключали тих туроператорів, які були технічно готові завантажувати тури через нашу систему", - додала Челікпазу.

Нині Rozetka.Travel - у режимі бета-тестування. Крім того, працює цілодобова телефонна служба підтримки, плануються офлайнові точки.

Rozetka засновано в 2005 році в Києві як онлайн-магазин електроніки та побутової техніки. В наступні роки компанія трансформувалася в мультикатегорійний онлайн-супермаркет.

Згідно з даними сайту, станом на липень-2019 Rozetka має п'ять магазинів у Києві й три - в Одесі.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА