16:02 28.08.2019

Витік аміачної води стався на сєвєродонецькому "Азоті"

1 хв читати
Витік аміачної води стався на сєвєродонецькому "Азоті"

 Витік аміачної води, що стався 27 серпня близько 21:00 на ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" (Луганська обл.), було оперативно усунено, йдеться в повідомленні на сайті Сєвєродонецької міськради.

"На той час був штиль, тому забруднення атмосфери міста, за даними міської ради, не відбулося. Прохання дотримуватися спокою", - зазначає міська влада.

Як повідомлялося, ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот", що входить до холдингу Ostchem групи Group DF Дмитра Фірташа, в січні-2019 відновило виробництво аміачної селітри після призупинення випуску азотних добрив у вересні-2018 у зв'язку з нагромадженням на складах продукції в обсязі, достатньому для повного покриття потреб аграріїв. У грудні 2019 року підприємство планує запустити виробництво рідких азотних добрив КАС.

Група Ostchem консолідує активи азотної хімії Group DF Фірташа. До неї входять підприємства з виробництва азотних добрив ПАТ "Азот" (Черкаси), ПрАТ "Рівнеазот", ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" (Луганська обл.) і ПрАТ "Концерн Стирол" (Донецька обл., контроль над цим підприємством втрачено через окупацію частини Донбасу).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА