15:34 25.11.2019

Buta Airways з 22 січня перенесе київські рейси до аеропорту "Бориспіль"

1 хв читати

Азербайджанський лоукостер Buta Airways з 22 січня 2020 року виконуватиме рейси до Києва в Міжнародний аеропорт "Бориспіль", ідеться в повідомленні на сайті авіакомпанії.

Раніше рейси до столиці України авіакомпанія виконувала в аеропорт "Київ" ім. Сікорського (Жуляни).

У рамках зимового розкладу авіакомпанії на 2019/2020 рік, який діє до 27 березня, рейси Buta Airways за маршрутом Баку-Київ-Баку виконуються тричі на тиждень - щовівторка, щосереди та щоп'ятниці. За цим самим графіком планується продовжити рейси й на літній розклад 2020 року.

"Рейси до "Борисполя" виконує велика частина українських та іноземних перевізників, що дасть змогу пасажирам Buta Airways планувати зручніші стикування з іншими авіакомпаніями", - зазначають в авіакомпанії.

Пасажирів, які вже придбали квитки, буде поінформовано відповідно до процедури авіакомпанії за телефонами, зазначеними при купівлі авіаквитка.

Buta Airways - перша низькобюджетна авіакомпанія Азербайджану, структурний підрозділ у складі ЗАТ "Азербайджанські авіалінії" (AZAL), заснована в грудні 2016 року. Перший рейс виконала 1 вересня 2017 року. Флот авіакомпанії складається з літаків Embraer. Авіакомпанія базується в Баку, в Міжнародному аеропорту "Гейдар Алієв".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА