16:29 04.02.2020

Індустріальний парк "Біла Церква" розпочинає будівництво логістичного депо для "Нової Пошти"

1 хв читати
Індустріальний парк "Біла Церква" розпочинає будівництво логістичного депо для "Нової Пошти"

Індустріальний парк "Біла Церква", що є проектом холдингової компанії UFuture, розпочинає будівництво нового логістичного депо кур'єрської доставки вантажів компанії "Нова Пошта" у Білій Церкві площею понад 3,9 тис. кв. м.

Як повідомила прес-служба UFuture, вартість об'єкта перевищить $5 млн.

Інвестиційний проект передбачає створення інноваційного термінала, до якого увійде відділення з питань роботи з клієнтами, офісні та соціальні приміщення, а також прибудовані об'єкти інфраструктури. У двоповерховій будівлі логістичного депо буде автономне опалення, централізована система вентиляції та кондиціонування повітря. Введення в експлуатацію заплановане на осінь 2020 року.

"Ми відкриємо відділення та автоматизоване логістичне депо, щоб забезпечити швидку доставку з Білої Церкви та ще 80 населених пунктів області. Потужність депо - 2,8 тис. посилок на годину, на об'єкті працюватиме до 50 людей", - наводить прес-служба слова співвласника "Нової Пошти" Володимира Поперешнюка.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 6 тис. відділень у всій країн.

UFuture - холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об'єднує його бізнес- та соціальні проекти. Має диверсифікований портфель активів у сфері нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT. Вартість активів UFuture оцінюється в $550 млн. Загальна капіталізація бізнесів, в які вона інвестувала, перевищує $1 млрд.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА