18:46 16.03.2020

Найбільший сервіс із доставки продуктів із супермаркетів перевантажений, інтернет-магазини доставляють замовлення вільно

3 хв читати
Найбільший сервіс із доставки продуктів із супермаркетів перевантажений, інтернет-магазини доставляють замовлення вільно

Найбільший сервіс доставки продуктів із супермаркетів Zakaz.ua перевантажений і в столиці, і в регіонах, зазначається на сайті компанії.

Станом на 12:00 у понеділок у Києві через Zakaz.ua можна замовити доставку з "Ашану" починаючи з вечора 21 березня, з "МегаМаркету" - з ранку 21 березня, з "Новусу" - з середини дня 21 березня. Доставка з магазинів Metro до суботи включно, можливі затримки з доставкою, відсутність деяких продуктів.

Аналогічна ситуація з доставкою спостерігається також у регіонах - крім столиці, сервіс працює в Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі, Вінниці, Запоріжжі та Житомирі.

"Після рішення Кабміну від 11 березня кількість замовлень онлайн через сайт і застосунок компанії зросла на 80%. У перші дні відзначалася нестача товарів на полицях магазинів ... Загалом ритейлерам вдалося швидко відреагувати на збільшення попиту, вони забезпечили наявність найпопулярніших продуктів на полицях у найкоротші терміни", - повідомили агентству в компанії Zakaz.ua.

Зокрема, найчастіше покупці в цей період замовляли туалетний папір, паперові рушники, антисептики, воду, крупи й молочні продукти, масло, сіль.

При цьому час перебування відвідувачів на платформах зріс на 2 хвилини - з 3 хв. 17 сек. до 5 хв. 19 сек.

"Ми продовжуємо отримувати велику кількість замовлень, докладаємо всіх зусиль, щоб кожен клієнт залишився задоволений. Через зростання популярності будь-яких онлайн-сервісів ми поки що маємо закриті слоти доставки на найближчі два-п'ять днів залежно від мережі", - коментує Євген Нетреба, комерційний директор Zakaz.ua.

Як свідчать дані на сайті мережі оптових гіпермаркетів Fozzy Cash & Carry, які надають послугу доставки товарів, на всі найближчі три дні вільних слотів для доставки не залишилося.

"Очікувано за останні дні попит на доставку продуктів зріс. Але команда Fozzyshop робить усе можливе, щоб не було затримок. Також активний попит має послуга Fozzy Drive, коли можна замовити онлайн продукти, оплатити карткою, обрати час, заїхати до Fozzy C & C і забрати зібраний кошик", - прокоментували агентству "Інтерфакс-Україна" у Fozzy Group, що розвиває торговельну мережу.

При цьому інтернет-супермаркет "Такфур" із доставкою продуктів харчування додому в Києві та області продовжує працювати з доставкою "на завтра", також доступна оперативна доставка за три години.

Інтернет-супермаркет Produktoff також працює із доставкою "на завтра" в столиці, Дніпрі та Харкові, в Одесі доступна опція доставки "день у день".

Як повідомлялося, з 17 березня в Києві посилюються заходи щодо припинення поширення коронавірусу: максимально обмежується пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України, проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів із масовою участю громадян, робота підприємств громадського харчування. Не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари, торговельні центри. Тимчасово припиняється робота спортивних комплексів і залів, закладів побутового обслуговування населення, SPA-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату-салонів, а також розважальних закладів - дискотек, нічних клубів, комп'ютерних клубів.

Зберігається обмеження на проведення масових заходів.

Продовжать працювати АЗС, банки та банкомати, продуктові магазини й аптеки.

Використання громадського транспорту також не обмежується, проте киян закликають не пересуватися містом без термінової потреби. Пасажирів метро просять користуватися медичними масками.

Станом на 16 березня у світі налічується 168 тис. 768 осіб, інфікованих коронавірусом Covid-19, кількість жертв інфекції сягнула 6,510 тис., одужали понад 76,8 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА