16:57 07.04.2020

"АТБ" запустило сервіс онлайн-замовлення товарів

1 хв читати
"АТБ" запустило сервіс онлайн-замовлення товарів

ТОВ "АТБ-Маркет" (Дніпро), що володіє в Україні мережею магазинів формату "дискаунтер" і входить до складу корпорації "АТБ", 6 квітня запустило в Дніпропетровській області сервіс онлайн-замовлення товарів і продуктів.

Як повідомила прес-служба "АТБ", послуга працює в тестовому режимі й після вдосконалення буде запущена у всіх регіонах України.

Згідно з повідомленням, сервіс дасть змогу скоротити час перебування покупців у магазині.

Як повідомлялося, компанія ввела в своїх супермаркетах окремий час - із 9 до 10 ранку - для відвідування пенсіонерами і людьми похилого віку. Крім того, впроваджено обмеження на кількість відвідувачів, які можуть одночасно перебувати в магазині.

Корпорація "АТБ" - об'єднання компаній у сфері роздрібної торгівлі, виробництва та продажу продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія "АТБ-маркет", кондитерська фабрика "Квітень" (ТМ Bravissimo, "Квітень", Biscuits Collection), м'ясна фабрика "Фаворит Плюс" (ТМ "Добров", "М'ясна лавка", "Ковбасний ряд"), спорткомплекс "Схід" у Дніпрі. У корпорації налічується понад 64 тис. співробітників.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА