18:31 18.08.2021

Кабмін змінив голову Держенергоефективності

1 хв читати
Кабмін змінив голову Держенергоефективності

 Кабінет Міністрів України на засіданні в середу призначив головою Державного агентства України з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності) Валерія Безуса.

Про це повідомив депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Безус наприкінці січня 2020 року переміг у конкурсі на посаду голови агентства. Водночас у лютому 2020 року уряд підтримав пропозицію глави Мінекоенерго (тоді - Олексій Оржель) і відхилив проект розпорядження про призначення Безуса головою Держенергоефективності. Відтоді питання залишалося невирішеним.

Безус з 2016-го до 2019 року обіймав посаду заступника голови Дніпропетровської облради з виконавчого апарату - начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності.

Також був віце-президентом Energy Club, президентом ГС "Українська асоціація питної води "Борисфен" та ГО "Агенція регіонального розвитку та інвестицій" - ARDI.

У 2020 році він також подавався на посаду члена Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг (НКРЕКП), є членом громадської ради при регуляторі.

Як повідомлялося, з липня 2020 року й до останнього часу обов'язки голови Держенергоефективності виконував Костянтин Гура.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА