18:24 14.11.2022

РГК готова надати допомогу у відновленні газопостачання на Херсонщині

2 хв читати
РГК готова надати допомогу у відновленні газопостачання на Херсонщині

Газорозподільні компанії, що працюють під брендом Регіональної газової компанії (РГК), готові надати "Херсонгазу" обладнання та ремонтні бригади для відновлення газопостачання в деокупованих населених пунктах, повідомляється в пресрелізі компанії в понеділок.

"Оператори ГРМ (газорозподільних мереж – ІФ-У) уже здійснювали відновлення розподілу газу в Київській області. Тоді газопостачання повернули до 160 тисяч домогосподарств протягом 45 днів. Ремонтні бригади АТ "Вінницягаз", АТ "Хмельницькгаз", АТ "Житомиргаз" допомагали колегам із Київської області, працюючи вахтовим методом", - зазначено в повідомленні.

Окрім того, з початку листопада фахівці АТ "Харківгаз" після деокупації ЗСУ Харківської області також відновили газопостачання близько 60 тис. домогосподарств регіону.

"Відновлено газопостачання близько 97% споживачів деокупованого Куп'янська, близько 95% домоволодінь Балаклії та селища Ківшарівка. А Ізюм, який ворог намагався зрівняти із землею, з газом уже на 90%. Роботи з відновлення інфраструктури одночасно тривають у звільнених громадах Харківського та Куп'янського районів області", - поінформували в РГК.

Як наголосили в компанії, великий досвід роботи з пошкодженими мережами мають також фахівці АТ "Миколаївгаз", АТ "Запоріжгаз" та АТ "Дніпропетровськгаз".

"Вони готові допомогти колегам із Херсонської області, щоб запобігти гуманітарній катастрофі після деокупації", - констатували в РГК.

З початку російського вторгнення газовики, які працюють під брендом РГК, відновили газопостачання до 508 тис. домогосподарств. Також відновлено роботу 580 газорегуляторних пунктів та 1361 шафового газорегуляторного пункту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА