09:24 06.12.2023

Зеленський: У День Збройних сил України тільки одне слово - "Молодці!"

2 хв читати
Зеленський: У День Збройних сил України тільки одне слово - "Молодці!"

У День Збройних сил України тільки одне слово - "Молодці!", тільки одна емоція - вдячність, сказав президент України Володимир Зеленський у відеозверненні в середу.

"І тільки одне побажання - перемогти. Командири, бережіть своїх солдатів, бережіть себе. Будьте собою. Я вітаю вас із Днем Збройних сил України", - сказав він.

"І пам'ятаємо - до тих, хто поводився добре, прийде Святий Миколай Чудотворець. До тих, хто поводився нікчемно, прийде ЗСУ", - зазначив він.

Зеленський зазначив, що "у нас є ті, хто справою доводить, що буде по-нашому, доводить щоденно. Ті, хто б'ються за нашу свободу, на передовій, в окопах, танках, літаках, у всіх родах наших військ, в усіх наших бригадах. На нашому сході, на нашому півдні, нашій півночі - по всій Україні. Хто дає бій на фронті і боронить наші мирні регіони".

"Зараз я йду столицею нашої прекрасної держави. Іду від Офісу президента України, а не чужого гауляйтера", - сказав він у зверненні, записаному під час його прогулянки до Стіни пам'яті в Києві.

"Попереду в нас Європейська площа, де наші синьо-жовті прапори, а не триколори. Попереду Володимирська гірка на честь нашого великого князя. (...) У нас позаду щоденна боротьба за тимчасово окуповані території. Попереду їх визволення. Це наші землі, це наші люди", - сказав президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА