18:53 28.12.2020

Правоохоронці здійснили низку обшуків у Миколаївській міськраді

2 хв читати
Правоохоронці здійснили низку обшуків у Миколаївській міськраді

У Миколаєві в понеділок, 28 грудня, правоохоронці здійснили низку обшуків у робочих кабінетах чиновників Миколаївської міської ради, а також на території підрядної організації в рамках розслідування справи про присвоєння коштів місцевого бюджету, виділених на облаштування парків, скверів та ремонту тротуарної плитки.

"Відомо, що у жовтні 2019 року між підрядною організацією та з Департаментом житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради була укладена угода щодо капітального ремонту скверу та території Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова в Заводському районі Миколаєва. В ході розслідування встановлено, що роботи за вказаним договором проводились не в повному обсязі, а загальна їхня вартість завищена на понад 200 тис. грн", - повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області.

Під час обшуків було вилучено службову документацію, договори підрядів, чорнові записи, зразки тротуарної плитки, які в подальшому спрямовано на проведення досліджень, та інші речові докази, які мають значення для досудового розслідування кримінального провадження.

У рамках розслідування повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України начальнику одного з відділів Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. Санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до обмеження волі на термін до трьох років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) і ч. Ч. 2 і 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Правоохоронці очікують на висновки відповідних експертиз, після проведення яких ухвалюватимуть подальші процесуальні рішення. Наразі слідчі дії тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА