06:33 20.01.2024

Принц Гаррі відкликає позов про наклеп проти британського таблоїда

2 хв читати
Принц Гаррі відкликає позов про наклеп проти британського таблоїда

Британський принц Гаррі, герцог Сассекський, у п'ятницю відкликав свій позов про наклеп проти видавця газети Mail on Sunday за статтю про заходи щодо забезпечення його безпеки, а його представник заявив, що принц хоче зосередитися на безпеці своєї сім'ї, повідомляє Reuters.

Гаррі, молодший син короля Чарльза, подав до суду на Associated Newspapers через статтю 2022 року, у якій стверджували, що він запропонував оплатити тільки поліцейську охорону, після того, як він розпочав окрему судову тяганину з британським урядом.

У доповіді 39-річного Гаррі також звинувачували у спробі ввести громадськість в оману щодо своєї готовності оплачувати охорону порядку, яку було знято після того, як він відійшов від королівських обов'язків 2020 року.

У грудні Гаррі програв спробу відмовити газеті в захисті за позовом про наклеп, що означає, що йому, найімовірніше, довелося б давати свідчення у Високому суді Лондона наприкінці цього року.

Daily Mail, споріднене видання Mail on Sunday, повідомило, що Гаррі, герцог Сассекський, відмовився від позову за кілька годин до того, як його адвокати мали передати відповідні документи.

Газета повідомила, що тепер він буде зобов'язаний оплатити витрати газети в розмірі ₤ 250 тис., а також свої власні витрати, які, на її думку, становлять ₤ 500 тис. Адвокат Гаррі і представник Associated відмовилися від коментарів.

Представник принца, який сказав, що судові витрати ще не визначено, заявив, що принц Гаррі відкликав позов, бо хоче зосередитися на безпеці своєї сім'ї і на своїй справі проти британського уряду у зв'язку з рішенням позбавити його автоматичного поліцейського захисту, коли він перебував у Великій Британії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА