16:43 05.03.2024

Арахамія анонсував активізацію роботи парламентаріїв з військовими - "за аналогією роботи на округах"

2 хв читати
Арахамія анонсував активізацію роботи парламентаріїв з військовими - "за аналогією роботи на округах"

Анонсуючи плани Верховної Ради цього тижня, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що подібно до роботи на округах депутати більше працюватимуть з військовими - на передовій, у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації.

"...з приводу наших планів на найближчий час. Ми неодноразово говорили про те, що за аналогією роботи на округах депутати будуть більше працювати з військовими - на передовій, у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації. Зараз у цьому напрямі для наших депутатів є термінове і важливе завдання, яке напряму впливає на допомогу партнерів. Коли його буде виконано - вони повернуться до роботи в сесійній залі",- написав Арахамія в телеграм-каналі у вівторок.

За його словами, такі речі не можуть і не повинні анонсуватися з питань безпеки. "Бачу, щоб це зрозуміти, декому з колег не завадило б ненадовго пожертвувати своїм комфортом і побувати там, де може прилетіти будь-що і в будь-який момент", - зазначив Арахамія.

"Хочу нагадати, що з початку повномасштабного вторгнення Верховна Рада працює в режимі триваючого пленарного засідання. Це дозволяє нам, по-перше, збиратися в будь-який час і приймати рішення, а по-друге, оперативно реагувати на зміни безпекової ситуації, важливі дедлайни чи особливості ухвалення рішень нашими партнерами. Тому неможливо скасувати те, що триває і по факту, і згідно з регламентом".

Голова фракції "Слуга народу" також зауважив: "А що стосується планів опозиції на найближчий час, то хтось із них збирається на партійні з'їзди в Румунію. Хтось у відрядження, які вибивалися в Європарламенті. Інші хотіли зайнятися правкотероризмом, ще одні - виступами і трансляціями в тіктоці".

"Це явно не те, чого чекають наші військові і наші партнери. І це точно не те, що наближає перемогу", - вважає Арахамія.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА