21:05 22.03.2024

НАЗК передало Міжвідомчій робочій групі з реалізації державної санкційної політики інформацію про міжнародних спонсорів війни

1 хв читати
НАЗК передало Міжвідомчій робочій групі з реалізації державної санкційної політики інформацію про міжнародних спонсорів війни

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) передає Міжвідомчій робочій групі з реалізації державної санкційної політики інформацію, яка міститься в розділі "Міжнародні спонсори війни" порталу "Війна і санкції".

"Також Агентство підготує для передачі документальні матеріали, які стали підставою для внесення зазначених відомостей", - повідомляє пресслужба НАЗК у телеграм-каналі.

Крім того, забезпечено переадресацію користувачів зі сторінки "Міжнародні спонсори війни" на "Державний реєстр санкцій" для достовірного та єдиного інформування про офіційний перелік суб'єктів, щодо яких застосовано санкції в Україні.

НАЗК проінформувало Кабінет міністрів України про те, що, окрім розділу "Міжнародні спонсори війни", складовими частинами порталу "Війна і санкції" є такі розділи: "Компоненти у зброї", "Інструменти війни", "Кандидати на санкції", "Війна і мистецтво", "Війна і спорт", "Іноземці в російських компаніях", а також списки фізичних та юридичних осіб, щодо яких застосовано санкції, зокрема, країнами-партнерами.

"Ведення зазначених реєстрів також потребує унормування та визначення державних органів, відповідальних за їх функціонування. Тому до вирішення цього питання доступ до цих розділів буде тимчасово закритий. Національне агентство вживатиме заходів з передачі інформації, яка міститься в інших складових частинах порталу «Війна і санкції» для забезпечення ефективної санкційної політики", - зазначається в повідомленні.

Такі рішення ухвалено НАЗК з урахуванням витягу з протоколу засідання Кабінету міністрів України 15.03.2024 Nº 30.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський і Каллас обговорили майбутній Саміт миру у Швейцарії та фіналізацію двосторонньої безпекової угоди

Іще у 94 школах Київщини почнуть працювати офіцери служби освітньої безпеки - ОВА

Окупанти вдарили по двох селах на Харківщині, інформації про постраждалих немає - Синєгубов

Боррель і Макрон закликають Ізраїль відмовитися від операції в Рафаху

На фронті загинув учасник Олімпійських ігор-2016, дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Пєлєшенко - НОК України

Законопроєкт про підвищення тютюнових акцизів буде прийнято за основу для подальшого доопрацювання - Гетманцев

Україна не бачить правових підстав для визнання Путіна демократично обраним і легітимним президентом РФ - заява МЗС

Фон дер Ляєн за підсумками переговорів із Сі Цзіньпіном заявила про готовність до рішучих заходів для захисту економіки ЄС

Шмигаль обговорив із новим прем'єром Ісландії Бенедіктссоном зміцнення співпраці

Оголошення РФ про навчання з нестратегічними ядерними силами - ще один доказ безвідповідальної поведінки Кремля - Стано

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА