16:45 28.04.2012

На приміщення редакції журналу "Всесвіт" зазіхнули рейдери, редакція звернулася по допомогу до РНБО, КМДА та Гуманітарної ради

1 хв читати

На редакцію журналу світової літератури "Всесвіт", розташованої в Києві на вул. Грушевського, 34/1, у четвер, 26 квітня, сталася рейдерська атака, повідомляє редакція видання.

"Вони (рейдери - ІФ) вимагали звільнити приміщення, яке вже не належить редакції журналу "Всесвіт" (за словами рейдерів - ІФ), що воно належить абсолютно іншим людям, що є офіційні документи й вимога звільнити приміщення. Тобто основна боротьба була за приміщення", - повідомив заступник головного редактора журналу "Всесвіт" Дмитро Дроздовський.

За його словами, рейдери стверджували, що нібито купили частину акцій ТОВ "Видавничий дім "Всесвіт" у людей, які були членами цього товариства. Як повідомив Д.Дроздовський, рейдери подали документи до Печерської районної адміністрації про те, що інші люди вже провели збори, які є новими власниками акцій ТОВ "Видавничий дім "Всесвіт".

При цьому заступник головного редактора заявив: "До Печерської районної в місті Києві адміністрації передано фальшивий підроблений протокол від 26 квітня 2012 року про переобрання президента "Всесвіту". Рейдери стукають у державні органи, використовуючи підроблені документи".

При цьому Д.Дроздовський повідомив, що редакція журналу вже повідомила про подію і звернулася по допомогу до РНБО, Гуманітарної ради при президентові України, а також до КМДА - особисто до її глави Олександра Попова.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА