14:13 23.10.2012

Янукович проти монополізму в дозвільній системі

2 хв читати
Янукович проти монополізму в дозвільній системі

Президент України Віктор Янукович виступає проти бюрократизму і того, щоб міністерства ставали монополістами у дозвільній системі.

У вівторок у Сімферополі, виступаючи на засіданні адміністративно-господарського активу Криму, В.Янукович, посилаючись на інформацію першого заступника голови адміністрації президента Ірини Акімової, зазначив, що Кабмін ухвалив постанову, згідно з якою Міністерство екології замикає на собі дозвільну систему.

"Міністерство екології потягнуло на себе ковдру і хоче замкнути всю дозвільну систему на собі, щоб їхали в Київ і брали дозвіл у міністра екології. Я цього ніколи не допущу. Це я такий привіт передаю міністру та прем'єр-міністру. Ми скасуємо цю постанову, якщо її ухвалено", - заявив В.Янукович.

"На жаль, ще бувають такі моменти. Тож у нас процес реформ йде в зрозумілому напрямку, але на цьому шляху є чиновники", - сказав він, вказуючи на членів Кабінет міністрів, які прибули разом з ним і перебували в залі.

"Це чиновники, які є моїми опонентами, я їх весь час переконую в тому, що це погано закінчиться колись. Дехто це вже розуміє, дехто ще чекає, коли смажений півень клюне в одне місце. Не чекайте, хлопці, не робіть дурниць. Я вам скажу: все, що сьогодні забюрократили за роки цього розгнузданого політиканства ... ці часи вже закінчилися, і нам зараз потрібно думати про те, як нам будувати сильну державу", - зазначив В.Янукович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА