21:41 08.11.2012

Відбитки пальців загиблого, схожого на Мазурка, ідентичні зі знайденими на місці вбивства охоронців у "Каравані" - МВС

2 хв читати

Перевірка встановила, що відбитки пальців рук загиблого, схожого на Ярослава Мазурка, якого підозрюють у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван", ідентичні відбиткам, вилученим під час огляду місця вбивства.

"За результатами перевірки криміналістичних обліків встановлено, що відбитки пальців рук загиблого, виявленого 07.11.2012 р. у лісопарковій зоні, ідентичні відбиткам пальців рук, вилучених під час огляду місця події - вбивства охоронців ТРЦ "Караван", - повідомляє управління зв'язків із громадськістю МВС України в четвер.

Крім того, за інформацією міліції, в кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Я.Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Я.Мазурка .

На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляної гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблено на нарізну вогнепальну зброю, придатну для стрільби.

"Наразі в рамках розслідування виконується комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин загибелі чоловіка, зокрема і місць переховування підозрюваного після скоєння злочину", - наголошують в УЗГ МВС України.

Як повідомлялося, 7 листопада в Сирецькому парку, неподалік від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Я.Мазурка, якого підозрюють у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня.

Правоохоронні органи завершили огляд місця знаходження тіла, імовірно, Я.Мазурка, і за попередніми висновками, є характерні ознаки самогубства.

У МВС України повідомили, що розраховують отримати остаточні результати ДНК-експертизи, яка підтвердить чи спростує приналежність знайденого в Києві тіла підозрюваному у вбивстві охоронців у ТРЦ "Караван" Ярославу Мазурку, 9-10 листопада.

У прес-службі МВС України повідомили, що смерть чоловіка настала у результаті вогнепального поранення у скроню. Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Я.Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. 10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено у міжнародний розшук.

За інформацією ТСН, Людмила Мазурок впізнала свого чоловіка Ярослава у чоловікові, тіло якого знайшли в лісопосадці біля Сирецького парку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА