13:36 12.11.2012

Взуття "Караванського" стрілка "була на ньому, але потім його вилучили на експертизу - столична міліція

2 хв читати

Виявлений мертвим чоловік, зовні схожий на підозрюваного у скоєнні вбивства у ТРЦ "Караван" (Київ) Ярослава Мазурка, був у взутті та шкарпетках, повідомляє київська міліція.

"На взутті чоловіки були виявлені нашарування ґрунту і речовини білого кольору. Взуття разом зі шкарпетками було вилучено для проведення криміналістичних експертиз. Ці слідчі дія було проведено для подальшого встановлення можливого маршруту руху підозрюваного в лісопарковій зоні і його місця укриття", - зазначено в повідомленні відділу зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в м. Києві.

У відомстві зазначають, що останнім часом в ЗМІ поширилися повідомлення з посиланням на "достовірні джерела" про те, що тіло небіжчика в момент виявлення було без взуття та шкарпеток У зв'язку з цим у правоохоронних органах звернулися до працівників ЗМІ і кореспондентів інтернет-сайтів з проханням не спекулювати на цій темі, не поширювати і не видавати "передчасні суб'єктивні необґрунтовані припущення за дійсність", а використовувати інформацію виключно з офіційних джерел.

Як повідомлялося, 7 листопада в Сирецькому гаю, неподалік від станції метро "Сирець" у Києві знайшли тіло чоловіка, схожого на Я.Мазурка, якого підозрюють у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня.

У прес-службі МВС України повідомили, що смерть чоловіка настала в результаті вогнепального поранення у скроню.

У кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Я.Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Я.Мазурка. На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляної гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблено на нарізну вогнепальну зброю, він придатний для стрільби.

Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Я.Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. 10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено у міжнародний розшук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

Обстріляна територія шахти на Донеччині, споживання знижується в умовах потепління - Міненерго

На Донеччині внаслідок обстрілів за добу загинули четверо мирних жителів, поранені вісім - ОВА

В Україні презентували проєкт для підлітків для розвитку м'яких навичок і подолання освітніх втрат "ПОВІР"

У Києві на ст. метро "Звіринецька" розпочали встановлення нової назви

На Миколаївщині уламками збитої ракети пошкоджено транспортну інфраструктуру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА