15:43 12.11.2012

ДПС розпочала перевiрку пiдприємств IDS Group Ukraine у рамках спiвпрацi з росiйською стороною

2 хв читати

Державна податкова служба (ДПС) України перевiряє дiяльнiсть пiдприємств IDS Group Ukraine у рамках спiвпрацi з росiйськими колегами, повiдомив голова ДПС Олександр Клименко на брифiнгу в понедiлок.

За його словами, українськi податкiвцi отримали вiдповiдний запит вiд слiдчого управлiння Росiйської Федерацiї.

Вiдповiдаючи на запитання агентства "Iнтерфакс-Україна", чи вiдповiдає дiйсностi iнформацiя, що перевiрку дiяльностi компанiй IDS Group Ukraine було розпочато пiсля запиту вiд росiйської сторони, О.Клименко сказав: "Так".

Водночас вiн вiдмовився коментувати iнформацiю стосовно цiєї справи, посилаючись на таємницю слiдства.

"Я сьогоднi нiчого не коментуватиму, оскiльки ми завжди бачимо, який тренд з'явився у нас щодо цього в 2012 роцi. Коли ми здiйснюємо свою роботу, деякi компанiї переносять цю роботу в публiчну площину i намагаються манiпулювати або захиститися таким чином... Але у результатi ми бачимо, що всi цi пiдприємства сплачують податки i роблять заяви про те, що вони були неправi та визнають свої помилки", - сказав вiн.

Ранiше в понедiлок генеральний директор найбiльшого виробника мiнеральних питних вод в Українi IDS Group Ukraine Марко Ткачук заявив, що компанiя має запаси продукцiї максимум на два тижнi. За його словами, вiдновлення роботи Миргородського заводу мiнеральних вод можливо пiсля розблокування рахункiв.

М.Ткачук зазначив, що нинi пiд загрозою зупинення перебуває завод у Моршинi.

Наприкiнцi минулого тижня в IDS Group Ukraine заявили про спробу рейдерського захоплення активiв компанiї.

У свою чергу, в прес-службi ДПС спростували iнформацiю про рейдерське захоплення Миргородського заводу мiнвод та заявили про порушення кримiнальної справи стосовно посадових осiб пiдприємства за ухилення вiд сплати податкiв сумою понад 2,9 млн грн за перше пiврiччя 2012 року.

IDS Group Ukraine створено наприкiнцi 2004 року шляхом об'єднання Миргородського заводу мiнеральних вод, Моршинського заводу мiнеральних вод "Оскар", ЗАТ "Iндустрiальнi та дистрибуцiйнi системи" ("IДС") та ВАТ "Нова".

Група компанiй IDS Group Ukraine, що входить до складу IDS Borjomi International, випускає мiнеральну воду пiд торговельними марками "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька Аква-Еко", "Трускавецька Кришталева", "Старий Миргород", "Аляска", "Сорочинська", "Аква Няня", Aqua Life тощо. Крiм того, група є ексклюзивним iмпортером грузинської мiнеральної води "Боржомi" в Українi.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА