16:36 12.12.2012

Прокуратура Києва виявила порушення санітарних норм у кіосках з приготування шаурми

1 хв читати

У Шевченківському районі Києва близько 20 кіосків торговельної мережі Doner Time, де готують шаурму, працюють в антисанітарних умовах й використовують м'ясо без документів про його якість та походження.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Шевченківського району міста Києва в середу, про це свідчать результати перевірки, проведеної працівниками районного управління міліції та санепіденслужби на вимогу прокуратури району.

"Встановлено, що кіоски з шаурмою біля станції метро "Політехнічний інститут" та метро "Шулявська" працюють без дозвільних документів. Їжу в усіх без винятку 20 перевірених кіосках готують в антисанітарних умовах, приміщення не підключені до мережі водопостачання та каналізації. Продавці працюють без проходження обов'язкового медичного обстеження та не мають медичних книжок", - йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

До того ж відсутні будь-які документи про якість та походження м'яса, яке використовують для приготування їжі для людей.

Як з'ясувалося, підприємці мережі Doner Time ігнорують неодноразові вимоги СЕС про заборону їх діяльності й досі продовжують працювати.

За результатами перевірки прокуратура Шевченківського району Києва внесла подання начальнику столичної міліції з вимогою вжити заходів щодо припинення незаконної діяльності кіосків мережі Doner Time та притягнути до відповідальності працівників ветеринарної міліції, які самостійно не виявили та не припинили реалізації продуктів швидкого приготування в антисанітарних умовах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА