19:34 20.12.2012

Українці запитували в Яндекса точний час "кінця світу" і де пройти курси з боротьби за живучість

2 хв читати

Українські користувачі пошукової системи Яндекс почали активно цікавитися "кінцем світу" від майя ще наприкінці жовтня. У грудні щоденна кількість запитів зросла майже до 20 тисяч.

Як повідомляє в четвер прес-служба компанії "Яндекс.Україна", 66% всіх запитів українців про кінець світу - це загальні питання без уточнення, наприклад, "кінець світу 2012" або "новини про кінець світу". Приблизно у 17% випадків користувачі хотіли знати, що ж буде і чи буде взагалі: "кінець світу 2012 21 грудня що буде в Україні", "чи правда, що буде кінець світу".

3% запитів про кінець світу - це питання про точну дату і час події: "коли буде кінець світу", "21 грудня 2012 кінець світу о котрій".

2% - спроба знайти інформацію про "скасування" кінця світу: "кінець світу 2012 скасовується", "кінця світу в 2012 не буде".

Інші запити (близько 12%) - це пошук фільмів, телепередач, музики, анекдотів, статусів і сонників на апокаліптичну тему: "кінець світу 2012 відео", "шукаю друга на кінець світу дивитися онлайн".

Приблизно в кожному восьмому запиті про кінець світу українські користувачі Яндексу хотіли дізнатися думку різних авторитетних джерел. Найчастіше шукали коментарі екстрасенсів та ясновидців (близько 5% всіх запитів), наприклад, "кінець світу 21 грудня 2012 року, пророкування Ванги". На другому місці за популярністю (3%) Оракул Шамбали, Далай-лама та інші тибетські ченці: "кінець світу 21 грудня пророкування тибетських лам".

Далі приблизно по 1% запитів із питаннями до вчених: "кінець світу 21 грудня 2012, думка вчених", а також до представників світових релігій: "кінець світу за Біблією", "що говорить церква про кінець світу".

Думкою винуватців події - індіанців майя - користувачі цікавилися лише в 0,7% запитів: "кінець світу 2012 майя".

У прес-службі зазначили, що зустрічалися і незвичайні запити, наприклад, "кінець світу відгуки", "дивитися онлайн на кінець світу", "якщо кінець світу передбачається в 2012 році, а олімпіада в Сочі - в 2014 році, то навіщо на неї стільки грошей витрачати?", "кінець світу тибетський лама", "кінця світу не буде, я ще заміж не вийшла", "приблизні часові рамки кінця світу", "база укриття від кінця світу олігархи", "курси із боротьби за живучість під час кінця світу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА