20:18 26.12.2012

Азаров доручив на свята забезпечити цiлодобову роботу Оперативного штабу з реагування на НС

2 хв читати

Прем'єр-мiнiстр України Микола Азаров доручив головi Державної служби з надзвичайних ситуацiй (ДСНС) Михайлу Болотських забезпечити цiлодобову роботу Оперативного штабу з координацiї дiй центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади для реагування на надзвичайнi ситуацiї, пов'язанi з несприятливими погодними умовами.

Як повiдомляє департамент iнформацiї та комунiкацiй з громадськiстю секретарiату КМУ, вiдповiдне завдання голова уряду дав пiд час засiдання Кабiнету Мiнiстрiв у середу. Прем'єр наголосив на необхiдностi мобiлiзувати роботу всiх служб, якi можуть бути причетнi до лiквiдацiї наслiдкiв НС, зокрема, МВС, МОЗ, Мiненерговугiлля, Укравтодору, комунальних служб у регiонах.

"Оперативний штаб має працювати цiлодобово", - наголосив М.Азаров, особливо акцентувавши на важливостi роботи у вихiднi та святковi днi та необхiдностi приходити на допомогу в будь-який час доби. Вiн також вiдзначив необхiднiсть накопичення вiдповiдних резервiв коштiв, необхiдних для оперативного реагування в НС, зокрема, створеннi запасiв паливно-мастильних матерiалiв, сумiшi для посипання дорiг тощо.

У секретарiатi Кабмiну нагадують, що на засiданнi уряду 17 грудня було ухвалено рiшення про створення при МНС Оперативного штабу з координацiї дiй центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади для оперативного реагування на надзвичайнi ситуацiї, пов'язанi з несприятливими погодними умовами. До його складу увiйшли керiвники (на рiвнi заступника мiнiстра) мiнiстерств, зокрема, МНС, Мiноборони, Мiнiнфраструктури, МВС, Мiнсоцполiтики, МОЗ. Контактнi телефони штабу при МНС - 247-30-02, 247-32-11, e-mail [email protected].

Також за дорученням прем'єра в Будинку уряду функцiонує Оперативний штаб iз вирiшення питань, пов'язаних зi складними погодними умовами. Черговим цього штабу можна зателефонувати за номерами 256-60-90, 256-67-70 або написати на електронну пошту [email protected].

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА