16:20 21.01.2013

Wizz Air може переглянути тарифи на перельоти з Києва до Лондона та Будапешта після введення норми безкоштовного провезення багажу

2 хв читати

Авіакомпанія Wizz Air, найбільший бюджетний авіаперевізник у Центральній і Східній Європі, може переглянути тарифи на рейси Київ-Будапешт та Київ-Лондон (Лутон) у зв'язку з введенням в Україні зобов'язання для авіакомпаній надавати пасажирам можливість безкоштовного перевезення багажу вагою не більше ніж 23 кг.

"Це не вплине на тарифи на маршрутах виконуваних "Візз Ейр Україна", оскільки ми не стягуємо плати за багаж вагою до 32 кг, проте при введенні таких зобов'язань ми будемо вимушені переглянути структуру тарифу на рейси до Лондона та Будапешта", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" виконавчий віце-президент групи Wizz Air Джон Стефенсон.

Як повідомлялося, Україна зобов'язала всіх авіаперевізників, що виконують рейси з України, запровадити безкоштовне провезення багажу вагою не більше ніж 23 кг при сумі трьох вимірів окремого місця багажу (довжини, ширини, висоти), що не перевищує 158 см. За попереднім погодженням із перевізником до перевезення може бути прийнято місця багажу з більшими розмірами та вагою. Багаж, що не відповідає зазначеним вимогам, пасажир має оформляти для перевезення як вантаж.

Групу Wizz Air створено в 2004 році. Компанії, що входять до її складу, виконують польоти до Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Польщі, Норвегії, Фінляндії, Швеції, Туреччини, Греції та інших країн.

Флот групи нараховує 39 літаків Airbus-320.

В Україні авіаперевізник представлений ТОВ "Авіалінії "Візз Ейр Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА