14:18 13.05.2013

У міліції спростовують інформацію про нібито затримання Мельниченка

1 хв читати

У столичному главку міліції спростовують інформацію про нібито затримання екс-майора Управління державної охорони Миколи Мельниченка.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Його ніхто не затримував", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві.

Раніше прес-служба громадської організації "Наступ" повідомила, що співробітники підрозділу "Беркут" у понеділок перед будівлею Київського окружного адміністративного суду затримали М.Мельниченка.

За даними прес-служби, як тільки М.Мельниченко вийшов із будівлі, йому скрутили руки й кинули на землю.

У прес-службі нагадали, що в понеділок уранці будівлю суду пікетували активісти, вимагаючи пояснити причини відмови в реєстрації кандидатом у мери Василькова (Київська обл.) колишнього мера Валерія Поповича.

М.Мельниченко є довіреною особою В.Поповича в частині надання йому юридичної допомоги, а в ніч на 11 травня екс-майор Управління державної охорони М.Мельниченко заблокував у кімнаті голову та секретаря Васильківського територіального виборчкому.

Також у прес-службі "Наступ" повідомили, що співробітники підрозділу "Беркут" повністю заблокували вхід до будівлі Київського адмінсуду, а на десятий поверх не пускають журналістів. Окрім цього, в прес-службі повідомили, що в приміщенні відбуваються сутички між беркутівцями та активістами. "Тільки що з будівлі винесли пораненого активіста", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА