16:58 21.05.2013

"Глобальна ресторанна група - Україна" планує відкрити ресторан KFC у Солом'янському районі Києва

2 хв читати

ТОВ "Глобальна ресторанна група - Україна" (Київ), один із трьох українських франчайзингових партнерів компанії Yum! Restaurants International Russia&CIS, планує відкрити заклад швидкого харчування KFC у Солом'янському районі Києва на вул. Ползунова, 1.

Як повідомляється в заяві про наміри, опублікованій "Глобальною ресторанною групою - Україна" в газеті "Хрещатик" у вівторок, планується також облаштування літньої тераси та гостьової автостоянки.

Відповідно до публікації, для функціонування закладу ресторанного господарства KFC необхідні 42 людини. Площа ділянки становить 0,2885 га.

Терміни відкриття закладу, його площа в заяві не наводяться.

Як повідомлялося в заяві про екологічні наслідки діяльності, опублікованій "Глобальною ресторанною групою - Україна" в газеті "Хрещатик" 27 лютого 2013 року, компанія планує відкрити заклад швидкого харчування KFC у торговельному центрі Novus, що будується на перетині вул. Червоногвардійської та вул. Попудренка в Деснянському районі Києва. Площа зали закладу становитиме 280 кв. м, літнього майданчика - 150 кв. м. Терміни відкриття закладу не уточнювалися.

ТОВ "Глобальна ресторанна група - Україна" створено в серпні 2012 року. Власниками компанії є "Берилліом Інвестменстс Лімітед" (Кіпр) і "Глоубал Ресторант Груп Лтд." (Кайманові острови).

Як повідомлялося, ТОВ "Українська харчова компанія" (Київ), один із трьох українських франчайзингових партнерів компанії Yum! Restaurants International Russia&CIS, планує за найближчі п'ять років відкрити в Києві та регіонах щонайменше десять ресторанів швидкого харчування KFC. Перший заклад компанія відкрила в торговельно-розважальному центрі Ocean Plaza у Києві в грудні 2012 року.

Тоді директор із технологій та інновацій компанії Yum! Restaurants International Russia&CIS Олександр Гарагатий повідомляв, що вже є домовленості про відкриття ресторанів KFC в Україні з іще двома партнерами - компанією "Глобальна ресторанна група Україна" і "Хеппік" (мережа ресторанів Mafia). При цьому він не уточнив кількості ресторанів, які вони планують відкрити.

Інвестиції у відкриття одного ресторану KFC становлять у середньому $700 тис.

У ресторані KFC готують страви з цільного курячого м'яса, салати, напої, в меню також є пиво.

Ресторанна корпорація Yum! Brands Inc., що базується в Луїсвіллі (штат Кентуккі), є однією з найбільших у світі ресторанних мереж. До складу холдингу входять мережі KFC, Pizza Hut і Taco Bell. Виручка компанії в 2011 році становила понад $12 млрд.

Yum! Brands володіє близько 38 тис. ресторанами в усьому світі, серед яких 21% - власні точки, 79% - франчайзингові.

У Росії та СНД (Вірменія, Азербайджан, Казахстан, Україна) компанія на 20 грудня 2012 року мала 212 ресторанів, з яких корпоративних ресторанів - 54, франчайзингових - 158.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА