15:55 20.03.2020

KFC розширив можливості доставки їжі в Україні, почавши роботу з сервісом Raketa

2 хв читати
KFC розширив можливості доставки їжі в Україні, почавши роботу з сервісом Raketa

20 березня 2020 р., Київ: Мережа ресторанів швидкого обслуговування KFC розширила можливості доставки страв додому, почавши співпрацю з сервісом Raketa.

Тепер доставка страв KFC додому доступна в 4 містах України:

  • Київ (Glovo, MENU.ua, Raketa)
  • Харків (Glovo, MENU.ua)
  • Дніпро (Raketa, Glovo, MENU.ua)
  • Павлоград  (Raketa)

Всі три компанії Glovo, MENU.ua і Raketa розширили штат кур'єрів і посилили заходи безпеки у зв'язку з поточною епідеміологічною ситуацією.

Партнери орієнтуються на доставку в найкоротші терміни. Для користувачів Glovo, MENU.ua і Raketa доступна функція безконтактної передачі замовлень при безготівковій оплаті. Замовити можна всі основні позиції меню KFC і бутильовані напої, виключення – салати, мілкшейки, морозиво і десерти з морозивом і розливні напої.

У KFC теж посилили і так суворі стандарти харчової безпеки та норм особистої гігієни для співробітників, підвищивши частоту миття рук і обробки їх антибактеріальними засобами. Також щодня контролюється стан здоров'я співробітників, включно з вимірюванням температури.

Оскільки в зв'язку з карантинними заходами всі заклади громадського харчування України обмежені для відвідування, страви з ресторанів KFC доступні для замовлення через сервіси доставки, через вікна автораздачі і для замовлення на винос. KFC працює над подальшим розширенням сервісу доставки в країні.

Довідка:

KFC, підрозділ компанії Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM), – міжнародний ресторанний бренд з багаторічною історією досягнень та інновацій, що спеціалізується на стравах із курки. Історія бренду почалася з полковника Харланда Сандерса, який більше 75 років тому створив унікальний рецепт приготування курки із застосуванням 11 трав і спецій. Цей рецепт був записаний на зворотному боці дверей у його кухню. Сьогодні KFC як і раніше дотримується формули успіху, що була створена полковником Сандерсом, – курка панірується і готується вручну спеціально навченими кухарями більш ніж в 23 000 ресторанах KFC у 140 країнах світу. Додаткову інформацію ви зможете знайти на сайті www.kfc.ru.

Контакти для ЗМІ:

[email protected]

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА