09:03 30.05.2013

Джемілєв готовий скласти депутатський мандат через вчинок свого сина

2 хв читати

Мустафа Джемілєв готовий скласти депутатський мандат через вчинок свого сина, якщо цього вимагатиме Верховна Рада України.

Як повідомляє прес-служба "5 каналу", М.Джемілєв підтвердив, що його син вистрілив зі зброї, зареєстрованої на нього, яку він зберігав у своєму сейфі.

Тим часом адвокат Хайсера Джемілєва хоче оскаржити утримання під вартою свого підзахисного.

"Він наполягатиме на грошовій заставі для нього, домашньому арешті або звільненні на поруки. Хайсер Джемілєв не мав наміру навмисне вбити людину, він не намагався втекти з місця злочину або приховати речові докази", - цитує адвоката прес-служба "5 каналу".

Як повідомлялося, 27 травня на офіційному сайті меджлісу кримськотатарського народу з'явилося повідомлення про те, що молодший син народного депутата України (фракція "Батьківщина"), голови меджлісу кримськотатарського народу М.Джемілєва Х.Джемілєв через необережність із вогнепальної зброї вбив людину.

Згідно з інформацією сайта, нещасний випадок стався 27 травня о 15.30 у будинку молодшого сина М.Джемілєва у м. Бахчисараї внаслідок необережного поводження із зареєстрованою зброєю.

У цей час сам голова меджлісу перебував у Сімферополі, про трагедію йому повідомив телефоном старший син Ельдар.

М.Джемілєв, у свою чергу, повідомив у правоохоронні органи, які виїхали на місце події.

Пізніше в МВС України повідомили, що за фактом убивства відкрито кримінальне провадження за статтею КК України "умисне вбивство". За інформацією ЗМІ, загиблий був другом сім'ї Джемілєвих.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА