16:48 01.07.2013

В Україну з Британії прибули 27 ретро-літаків Air Squadron, один з яких пілотував принц Майкл Кентський - Міноборони

1 хв читати

В Україну на запрошення Збройних сил прибули 27 ретро-літаків всесвітньо відомого британського авіаклубу Air Squadron ("Клуб любителів авіаційної старовини"), повідомляє в понеділок прес-служба Міністерства оборони.

"30 червня до Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького з Великої Британії прилетіли 27 ретро-літаків, створених у період Першої та Другої світових воєн і в післявоєнні роки", - сказано в повідомленні прес-служби Міноборони.

Згідно з інформацією, група з 60 членів авіаційної ескадрильї на чолі з Тімом Кларком здійснила переліт на своїх літаках через усю Європу і розпочала 10-денний візит в Україну на запрошення ЗСУ.

"Разом із групою прибув в Україну Його Королівська Високість принц Майкл Кентський, активний і видатний почесний член авіаційної ескадрильї", - сказано в повідомленні.

Під час цього візиту принц і члени авіаційної ескадрильї також відвідають Київ, Севастополь та Вінницю, де заплановано зустрічі з представниками керівництва держави, командувачами видів ЗСУ і керівництвом місцевої влади.

У Києві ретро-літаки можна буде побачити в Державному музеї авіації, який входить до складу Національного авіаційного університету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА