17:24 01.07.2013

У прокуратурі вважають інцидент зі знімальною групою телеканалу СТБ в Ірпені перешкоджанням журналістській діяльності

1 хв читати

Після перевірки інформації про інцидент зі знімальною групою телеканалу СТБ прокуратура м.Ірпінь (Київська обл.) надала вказівку слідчому відділу Ірпінського МВ ГУ МВС України перекваліфікувати кримінальне провадження на ч.1 .171 КК України, тобто на умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

"Ретельно вивчивши всі зібрані матеріали справи, прокуратура встановила, що достатньо кваліфікаційних ознак саме статтею "умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в понеділок.

Як повідомлялося, 27 червня охоронці одного з будівництв у м. Ірпінь (Київська обл.) пошкодили камеру знімальної групи телеканалу СТБ.

У Головному управлінні МВС України в Київській області агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили: встановлено, що знімальна група каналу після сесії міськради Ірпеня вирішила відзняти місцеві пейзажі. Під час цього процесу неподалік від одного з будівельних майданчиків до групи вийшли двоє охоронців (як з'ясувалося, місцеві жителі) і почали вимагати припинити відеозйомку.

У результаті конфлікту охоронці вибили у оператора камеру і заламали йому руки.

Бійку припинив загін міліції. Усіх учасників конфлікту доправили до місцевого райвідділу міліції та опитали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА