13:57 25.07.2013

Підозрювані у врадіївський справі міліціонери раніше скоїли низку службових злочинів - облпрокуратура

1 хв читати

Слідство виявило низку службових злочинів, скоєних підозрюваними у побитті та зґвалтуванні жительки Врадіївки (Миколаївська обл.) Ірини Крашкової правоохоронцями.

"У діях підозрюваних у цьому кримінальному провадженні працівників міліції Д. і П. виявлено низку службових злочинів, скоєних останніми під час служби в органах внутрішніх справ", - цитує прес-служба прокуратури Миколаївської області заступника прокурора області Дмитра Єфименка.

Відомості про зазначені кримінальні правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу прокуратури Миколаївської області.

Як повідомлялося, наприкінці червня в Миколаївській області побили та зґвалтували 29-річну жительку смт Врадіївки І.Крашкову. В скоєнні злочину підозрюють двох правоохоронців - лейтенанта Дмитра Поліщука та старшого лейтенанта Євгена Дрижака. В побитті також брав участь місцевий таксист Михайло Рабіненко.

Д.Поліщука та М.Рабіненка заарештували 30 червня, а перебування Є.Дрижака на волі викликало протести з боку місцевих жителів. 1 липня вони протестували біля райвідділу міліції з вимогою притягнути до відповідальності причетних правоохоронців.

2 липня Є.Дрижака затримали. 3 липня суд Центрального району Миколаєва задовольнив подання прокуратури й обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники країн БРІКС можуть долучитися до роботи над пунктами Формули миру, винесеними на Саміт миру, - Амерд

Унаслідок ворожих обстрілів у Дніпропетровській області постраждали дві людини

Зеленський: РФ завтра може розпочати з Україною переговори, якщо вийде з її законних територій

Присутність РФ на другому Саміті свідчитиме про те, що вони вирішили закінчити війну, - Зеленський

Зеленський: Завдання України - посилювати ізоляцію Путіна

Зеленський: Переговори у Стамбулі 2022 року були безуспішними через ультиматуми російської сторони

Зеленський обговорював з прем'єр-міністром Саудівської Аравії питання про проведення наступного Саміту миру в цій країні

На Саміті миру багато країн хотіли залучення представників РФ, але більшість не хоче їм навіть потиснути руку - Зеленський

Зеленський: Україна ніколи не говорила, що Китай наш ворог - Китай міг би нам допомогти

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 70 - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА