20:22 08.08.2013

"Металіст" налаштований на максимальний результат у Лізі чемпіонів - Курченко

2 хв читати

Президент ФК "Металіст" (Харків) Сергій Курченко зазначає, що клуб налаштований на максимальний результат у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2013-2014 років.

"Я задоволений загальним результатом цих матчів (третього кваліфікаційного раунду ЛЧ проти грецького "ПАОКа" - ІФ) і хочу привітати всіх із перемогою. Взято хороший старт, але це лише початок. Ми налаштовані на максимальний результат", - наводить його слова прес-служба клубу в четвер.

У вирішальному раунді плей-оф кваліфікації, жеребкування якого відбудеться 9 серпня, потенційними суперниками "Металіста" є лондонський "Арсенал", "Мілан", "Ліон", "Шальке" та "Зеніт". "У мене немає переваг. Чим сильніше супротивник, тим цікавіше гра. Це справжні європейські топ-клуби, і я радий, що Харків побачить футбол такого рівня. Незалежно від того, хто стане нашим суперником, я, як завжди, вболіватиму за "Металіст", - зазначив С.Курченко.

Президент "Металіста" подякував уболівальникам команди за підтримку. "Укотре вони створили незабутню атмосферу на стадіоні і стали дванадцятим гравцем "Металіста". Я бачив реакцію греків, адже це досвідчені й емоційні футбольні фани - вони були вражені тим, як уміють уболівати в Харкові", - наголосив він.

7 серпня харківський "Металіст" вийшов у раунд плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2013-2014 років. У середу підопічні Мирона Маркевича зіграли на своєму полі внічию 1:1 із грецьким "ПАОКом" у матчі у відповідь третього кваліфікаційного раунду турніру. Перший матч тиждень тому "Металіст" виграв у Салоніках із рахунком 2:0. Таким чином, харків'яни виявилися сильнішими за суперника за сумою двох матчів.

Як повідомлялося, 2 серпня Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) ухвалив рішення позбавити ФК "Металіст" бронзових нагород сезону 2007/2008 років за підсумками розгляду справи про договірний матч "Металіст" - "Карпати". Водночас із "Металіста" та "Карпат" не зніматимуть по 9 очок у сезоні 2011/2012, отже, турнірна таблиця того чемпіонату залишається без змін.

6 серпня УЄФА порушив дисциплінарну справу стосовно "Металіста", яку буде розглянуто 13 серпня у штаб-квартирі європейського футболу в Ньйоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА