13:35 15.08.2013

Затримок поїздів у бік Росії поки що немає - "Укрзалізниця"

1 хв читати

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") відправляє всі поїзди в напрямку Російської Федерації згідно з графіком, і жодних проблем на території України поки що немає.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в "Укрзалізниці", затримки відбуваються на території Росії (станція Брянськ) у зв'язку з посиленими перевірками. Однак ефективна організація руху потягів, перешкоджання утворенню заторів у зв'язку зі збільшенням часу митного огляду та виходу з графіка руху - поза зоною компетенції "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, Федерація роботодавців України (ФРУ) заявила, що Митна служба РФ з 14 серпня внесла до переліку "ризикових" усіх без винятку українських імпортерів, що, за оцінками ФРУ, означає повне зупинення українського експорту на невизначений час.

За підрахунками об'єднання, експорт українських товарів до РФ у другому півріччі 2013 року прогнозувався на рівні $8,5 млрд. ФРУ вважає, що втрати України від дій російської сторони можуть сягнути у другому півріччі $2-2,5 млрд.

Пізніше деякі великі українські товаровиробники також заявили про складнощі з проходженням кордону РФ їхньої продукції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА