13:30 29.08.2013

Президент "ПАОКа", російський бізнесмен Саввіді хоче позиватися з Добкіним за злісний коментар на Twitter

1 хв читати

Президент грецького футбольного клубу "ПАОК", російський бізнесмен Іван Саввіді (Ivan Savvidis) має намір позиватися до голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна через недоброзичливий коментар на свою адресу та адресу команди.

Як повідомляє грецький сайт Sport.gr, коли І.Саввіді дізнався про негативний відгук М.Добкіна після гри "ПАОК", то "розлютився і доручив юристові клубу Ахіллеасу Мавроматісу (Axilleas Mavromatis) зробити необхідні юридичні кроки".

Раніше М.Добкін на своєму акаунті в Twitter прокоментував поразку грецького "ПАОКа", який замінив дискваліфікований харківський клуб "Металіст", від "Шальке" (2:3) у раунді плей-оф Ліги чемпіонів: "Бувай ПАОК! І грали як виродки, і поводилися як негідники. А президент у вас повний м...к".

Дізнавшись про реакцію І.Саввіді, губернатор Харківської області близько півгодини тому написав у Twitter: "Дякую всім, хто підтримав мою думку про гру та поведінку ФК "ПАОК". Стосовно звернення до суду. Нехай краще у футбол грати навчаться".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА