12:46 02.10.2013

Голова інформаційної служби "Інтеру" Кисельов подав у відставку

2 хв читати

Керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер" Євген Кисельов написав заяву про звільнення за власним бажанням, повідомляє прес-служба телеканалу в прес-релізі в середу.

"Причиною моєї заяви стали мої обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов'язки. Саме тому я попросив про відставку. Я не збираюся поривати зв'язок з "Інтером", з журналістським колективом, яким я керував, і в міру можливостей намагатимусь допомагати їм у подальшій роботі", - наведено в повідомленні слова Є.Кисельова.

Новим керівником "Національних інформаційних систем" стає Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду виконавчого директора компанії.

Є.Кисельова було призначено керівником ТОВ "Національні інформаційні системи" в лютому поточного року. Влітку Є.Кисельов став ведучим підсумкової інформаційно-аналітичної програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" (протягом близько трьох років на каналі виходило ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим").

Є.Кисельов (1956 р. н.) - російський журналіст, один із творців телеканалу "НТВ", працював у Держтелерадіо СРСР, на радіостанції "Эхо Москвы", головним редактором газети "Московские новости", одним із ведучих програми "Время". У 2008-2009 рр. - головний редактор українського телеканалу ТВі, пізніше на телеканалі "Інтер".

Телеканал "Iнтер" входить до трiйки найбiльш популярних телеканалiв України (iз часткою 14-16% за даними останнiх мiсяцiв). Його чистий дохiд у 2011 роцi зрiс на 30,9% - до 744,77 млн грн, практично повернувшись до рiвня докризового 2008 року. Чистий збиток скоротився на 29,5% - до 137,63 млн грн.

Перше пiврiччя 2012 року телеканал завершив iз чистим доходом 446,84 млн грн та чистим збитком 95,34 млн грн.

1 лютого стало відомо, що GDF Media Limited, яка належить бізнесменові Дмитру Фірташу, придбала за $2,5 млрд Inter Media Group у K.H. Media Limited, що належить екс-першому віце-прем'єру Валерію Хорошковському.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА