11:42 21.10.2013

Головний інженер затриманого в Індії судна вчинив спробу самогубства

2 хв читати

Громадянин України Валерій Сидоренко, головний інженер затриманого береговою охороною Індії судна Seaman Guard Ohio, намагався накласти на себе руки, повідомило видання АsianАge у неділю.

Так, за даними видання, інженер, який залишився на борту судна разом із капітаном, спробував повіситися на щоглі корабля, але його зупинили співробітники служби безпеки, котрі охороняють судно на стоянці.

Унаслідок події поліцейські доставили капітана й інженера до лікарні, де обидва пройшли медичний огляд, після чого їх заарештували й узяли під варту.

Водночас видання The Times of India наводить слова слідчого індійської поліції, який спростовує інформацію про спробу самогубства.

"З обома членами екіпажу все гаразд. Це цілком невірна інформація. Ніхто з екіпажу не намагався накласти на себе руки", - цитує видання представника правоохоронних органів Індії.

Як повідомлялося, в ніч з 11 на 12 жовтня в затоці Манар між берегами Індії та Шрі-Ланки берегова охорона Індії затримала судно Seaman Guard Ohio для перевірки інформації про наявність на борту зброї та необхідних для перевезення цього вантажу документів.

МЗС України незабаром повідомило, що на борту судна є троє громадян України - капітан, старший інженер і охоронець. Також дипвідомство спростувало інформацію ЗМІ про те, що затримане в Індії судно Seaman Guard Ohio з українцями на борту перевозило зброю, уточнивши, що на судні була тільки штатна зброя, необхідна охороні для гарантування безпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА