14:03 26.11.2013

"Яндекс.Україна" запустив сервіс для школярів та абітурієнтів

1 хв читати

"Яндекс.Україна" запустив сервіс для школярів та абітурієнтів zno.yandex.ua.

Про це повідомив генеральний директор компанії Сергій Петренко на прес-конференції в Києві у вівторок.

За його словами, сервіс містить онлайн-тести з 14 основних предметів, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), українською та російською мовами.

Як зазначили представники компанії, це перший крок на шляху до повноцінної онлайн-освіти.

"За допомогою сервісу старшокласники можуть перевірити свої знання та потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням", - зазначив С.Петренко.

Водночас, як повідомив менеджер компанії Володимир Володін, цей сервіс зможуть використовувати й учителі. На zno.yandex.ua є розділ "Мої учні", який допоможе шкільним учителям організувати підготовку до ЗНО у своєму класі. Педагог може подивитися результати всіх учнів, проаналізувати їхні помилки. Тренувальні тести можна давати й у вигляді домашніх завдань, і безпосередньо на заняттях у комп'ютерному класі.

Завдання взято з офіційних варіантів ЗНО, підготовлених Українським центром оцінювання якості освіти у 2010-2013 роках. Пройшовши будь-який із варіантів, користувач отримує детальний звіт: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, в яких питаннях було допущено помилки. Також старшокласники дізнаються, скільки балів набрали б на офіційному тесті.

У планах компанії поповнення бази тестових завдань, а також розширення інструментарію для вчителів та навчальних закладів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА