14:18 06.12.2013

Держсанепідслужба Києва заявляє про необхідність дезінфекції у будівлях, де розмістилися мітингувальники, - прес-служба КМДА

1 хв читати

Головне управління Держсанепідслужби м. Києва повідомило про ризики різкого погіршення епідемічної ситуації у зв'язку з масовими акціями протесту в столиці.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) в п'ятницю, Держсанепідслужба повідомляє про ризик різкого погіршення епідемічної ситуації з кишкових інфекцій, корости, туберкульозу, вірусного гепатиту А, грипу та ГРВІ.

У повідомленні зазначено, що від початку організації масових акцій протесту в столиці було зареєстровано чотири випадки гострої кишкової інфекції, пов'язані із вживанням продуктів харчування під час проведення акцій.

"У Держсанепідслужбі наголошують - без вжиття невідкладних профілактичних заходів ситуація може стати неконтрольованою, що призведе до поширення інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед киян і гостей Києва", - зазначено в повідомленні.

З метою запобігання виникненню та розповсюдженню інфекційних захворювань і харчових отруєнь ГУ Держсанепідслужби м. Києва звернулося до керівництва Київської міськради з проханням вжити негайних заходів з проведення профілактичних заходів у будівлях, де тимчасово перебувають мітингувальники, з проведенням профілактичної дезінфекції та дезінфекційної обробки речей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА