09:41 10.12.2013

Під час розблокування "урядового кварталу" постраждали двоє міліціонерів, повідомлення про побиття протестувальників не надходили - міліція

1 хв читати

У київській міліції зазначають, що розблокування "урядового кварталу" та прилеглих вулиць у центрі Києва в ніч на вівторок відбулося без серйозних інцидентів.

"Урядовий квартал" розблоковано. Все відбувалося в рамках законодавства за рішенням суду. Відновлено нормальну життєдіяльність міста", - розповів агентству "Інтерфакс-Україна" начальник Головного управління МВС України в Києві Валерій Маган.

У прес-службі київської міліції розповіли, що вночі на одному з блокпостів, встановлених мітингувальниками неподалік будівлі Адміністрації президента, була сутичка, внаслідок якої постраждали двоє міліціонерів, один із них - військовослужбовець внутрішніх військ.

При цьому в прес-службі наголосили, що офіційних даних і повідомлень про побиття протестувальників або журналістів до міліції не надходило.

Також у главку підтвердили, що пізно ввечері в понеділок за лінією "102" справді надійшов дзвінок з інформацією про нібито мінування станцій столичного метрополітену "Хрещатик" і "Майдан Незалежності", і правоохоронці виконували відповідну роботу.

Як зазначають у столичній міліції, наразі протестувальники зосереджені на майдані Незалежності та Хрещатику, а біля будівель Верховної Ради, Кабінету Міністрів і Адміністрації президента їх немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

Керівнику "Київавтодору" висунуто підозру щодо збитків на ремонтах доріг у Києві

McDonald's планує відкриття ресторанів у Боярці, Гатному та Чабанах

В Одесі внаслідок обстрілів пошкоджено приміщення представництва омбудсмена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА