13:04 10.12.2013

Ковзанку на майдані Незалежності в Києві мають намір встановлювати щороку до 2016 р. - розпорядження КМДА

2 хв читати
Ковзанку на майдані Незалежності в Києві мають намір встановлювати щороку до 2016 р. - розпорядження КМДА

Київська міська держадміністрація (КМДА) підтримала ініціативу ТОВ "Всесвіт РВН" (Київ) щодо встановлення в період із 15 грудня поточного року по 15 березня наступного року тимчасової льодової ковзанки на майдані Незалежності в Києві щороку з 2013 року по 2016 рік.

Відповідне розпорядження КМДА №2123 від 22 жовтня 2013 року опубліковано у виданні "Хрещатик" у вівторок.

Згідно з документом, відповідальність та всі витрати з монтажу, демонтажу та утримання ковзанки, а також за проведення спортивно-масових заходів бере на себе ТОВ "Всесвіт РВН".

Водночас раніше, згідно з розпорядженням КМДА №2136 від 16 листопада 2011 року, передбачалося, що з 2012 року тимчасову ковзанку встановлюватимуть на Контрактовій площі замість майдану Незалежності.

Таким чином, зазначеним розпорядженням місцерозташування тимчасової ковзанки з 2013 року по 2016 рік знову змінено на майдан Незалежності з Контрактової площі.

Київська влада також звернулася з проханням про сприяння ТОВ "Всесвіт РВН" у встановленні ковзанки з боку Шевченківської держрайадміністрації, МВС, департаментів охорони здоров'я та освіти КМДА.

Крім того, КМДА попросила сприяти в забезпеченні функціонуванні ковзанки "Київводоканал", "Київенерго", "Київспецтранс", "Київтранспарксервіс" і комунальну телекомпанію "Київ".

Як повідомлялося, в ніч на 30 листопада працівники спецпідрозділу "Беркут" жорстоко розігнали прибічників підписання угоди про асоціацію з ЄС, які мітингували на майдані Незалежності.

Однією з причин такого розгону, який вилився в тривалі численні акції протесту в Києві та багатьох інших містах України, столична влада та правоохоронні органи називали відсутність можливості для комунальних служб встановити на майдані Незалежності ковзанку через присутність на головній площі столиці мітингувальників.

ТОВ "Всесвіт РВН" створено у 2006 році. Здійснює загальнобудівельні роботи.

Чистий збиток компанії за підсумками 2011 року становив 63,6 тис. грн, чистий дохід - 0,41 млн грн.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасником із часткою 100% у статутному капіталі ТОВ на 10 грудня 2013 року була директор компанії Вікторія Тиха.

Статутний капітал ТОВ "Всесвіт РВН" на 10 грудня 2013 року становив 37,5 тис. грн

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА