13:56 17.12.2013

Активістка з Луцька змушена носити електронний браслет і не ходити на Євромайдан через хуліганські дії з портретом Януковича

1 хв читати

Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід проти активістки місцевого Євромайдану Майї Москвич у вигляді особистих зобов'язань, крім того, їй доведеться два місяці носити електронний браслет, пише "Західна інформаційна корпорація (ЗІК).

Згідно з інформацією, засідання суду тривало напередодні до ночі.

М.Москвич звинувачують у скоєнні хуліганських дій із портретами Президента України Віктора Януковича, які мітингувальники винесли з приміщення Волинської облради. За інформацією ЗМІ, слідчі стверджують, що активісти пройшли містом із перевернутими портретами глави держави, а потім М.Москвич "особисто пошкодила один із портретів президента, зробивши в ньому отвори біля шиї, і в ці отвори простягнула мотузку у вигляді петлі. Згодом невідомі прикріпили цей портрет на гілках ялинки на Театральній площі".

Суддя відмовив у клопотанні сторони звинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, обмежившись особистими зобов'язаннями. Крім того, М.Москвич змушена буде протягом двох місяців носити електронний браслет. Активістці також заборонено відвідувати євромітинг на Театральній площі і залишати межі Волинської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА