10:41 24.12.2013

Літак "Білавіа" екстрено приземлився в Києві через погане самопочуття пасажирки

2 хв читати

Літак авіакомпанії "Білавіа" (Білорусь), що летів рейсом Тбілісі-Мінськ, здійснив екстрену посадку в Києві через раптове погіршення самопочуття пасажирки з Грузії.

"24 грудня літак Boeing 737-500 Національної авіакомпанії "Білавіа" під час виконання рейсу NВ2-736 за маршрутом Тбілісі-Мінськ після вильоту до Мінська здійснив незаплановану посадку в міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ)", - повідомила агентству "Інтерфакс-Захід" у вівторок фахівець із зв'язків з громадськістю НАК "Білавіа" Ірина Баранова.

"Причиною стала необхідність надання екстреної медичної допомоги одному з пасажирів. Громадянка Грузії, котра летіла до Мінська, відчула нездужання", - уточнила І.Баранова.

За її словами, "бортпровідники рейсу та лікар, який перебував серед пасажирів, надали екстрену медичну допомогу, було надано кисневий балон. Екіпаж здійснив зниження. Незважаючи на всі дії екіпажу та лікаря, пасажирка знепритомніла".

"Командир екіпажу повітряного судна прийняв рішення про виконання посадки за маршрутом прямування в міжнародному аеропорту "Бориспіль" для надання медичної допомоги", - поінформувала офіційний представник "Білавіа".

"Наземні служби заздалегідь були поінформовані про ситуацію на борту. Літак приземлився в київському аеропорту о 5.15 за мінським часом, де його вже зустрічала карета швидкої допомоги. В аеровокзальному комплексі жінці надали кваліфіковану медичну допомогу. Наразі пасажирка може продовжити подорож. Вона вилетіла з Києва до Мінська о 10.25 рейсом "Білавіа" NВ2-844, літак приземлиться у білоруській столиці об 11.30", - поінформувала І.Баранова.

"Літак, що летів із Тбілісі, приземлився в Мінську о 7.21, затримка становила 1 годину 21 хвилину. На борту перебували 39 пасажирів", - повідомила представник компанії.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА