14:12 26.12.2013

ФПУ досі не надала штабу національного спротиву рішення про продовження договору оренди Будинку профспілок - комендант

2 хв читати

Штаб національного спротиву досі не отримав рішення президії профспілок України про продовження договору оренди приміщення Будинку профспілок на майдані Незалежності в центрі Києва.

"Ми все ще не отримали рішення про засідання президії профспілок", - повідомив на брифінгу в четвер комендант наметового містечка Євромайдану Степан Кубів (фракція "Батьківщина").

Він наголосив, що йому та іншим народним депутатам, комендантам містечка не вдається зустрітися з головою Федерації профспілок України Юрієм Куликом, і закликав голову ФПУ "не служити режиму й оприлюднити рішення президії Федерації профспілок".

С.Кубів наголосив, що опозиціонери оплачують усі необхідні рахунки в рамках оренди будівлі Будинку профспілок, дотримуються всіх санітарно-епідеміологічних норм і норм пожежної безпеки.

Він також заявив, що після звільнення будівлі учасники Євромайдану зобов'язуються залишити всі приміщення у такому вигляді, в якому вони були до початку протестної акції, і відшкодувати весь завданий збиток, якщо такий був.

Крім того, С.Кубів відкинув усі звинувачення в порушеннях яких-небудь домовленостей і вимог з боку Федерації профспілок.

При цьому він звернув увагу на те, що впродовж місяця в київському готелі "Турист" мешкали співробітники спецпідрозділу "Беркут", а в готелі "Дружба" - так звані "тітушки". За його словами, ці готелі є профспілковим майном. С.Кубів запропонував провести розслідування і запитати інформацію про те, які кошти було сплачено за проживання в цих готелях і чи відшкодовувався той чи інший завданий збиток.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА