11:11 10.01.2014

У Gmail відтепер можна писати листи, не знаючи e-mail одержувача

1 хв читати

Компанія Google дозволила користувачам свого поштового сервісу Gmail насилати листи людям, електронні адреси яких їм невідомі, пише ZN.UA у п'ятницю.

Інформація про поштову адресу береться із соціальної мережі Google+. Щоб надіслати листа, треба ввести в поле "Одержувач" ім'я людини. Якщо людина зареєстрована в Google+, то вона отримає послання.

Незважаючи на те, що листа буде надіслано за адресою, e-mail одержувача для відправника залишиться прихованим. Він буде "розсекречений" лише в тому разі, якщо людина відповість на листа.

Якщо користувач соцмережі Google не хоче, щоб йому надсилали листи люди, котрі не знають його адреси, він може зазначити це в розділі "Налаштування" в Gmail, у розділі "Відправляти листи через Google+".

Gmail передбачає чотири рівні приватності. Можна дозволити надсилати листи всім людям, лише друзям і друзям друзів, лише друзям і нікому. За умовчанням увімкнено перший варіант. Отже, для надсилання листа через Gmail на незнайому адресу необхідно дотримуватися трьох умов: треба знати ім'я адресата, адресат має бути зареєстрований у Google+ і адресат має дозволити надсилання листів через соцмережу на свою скриньку.

Google+ розпочала роботу влітку 2011 року. Соцмережа використовується в ролі інструменту авторизації на інших сервісах Google: до неї, зокрема, "прив'язана" система коментування на відеохостингу YouTube.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА